Melodii minunate in limba engleza si romana(videoclipuri)

Mar 16, 2012 by

VA URMA

 

 

Sunt si pe:

Angela Peschir

Motto-ul meu: Tot ce e frumos, bun si de folos trebuie raspandit
Sunt si pe:

Ultimele postari ale lui Angela Peschir (vezi toate)

4 Comments

 1. floriana

  II MULTUMESC LUI DUMNEZEU PT. CA TU ANGELA NE DARUIESTI ACESTE BUCURII PE BLOGUL TAU…FII BINECUVANTATA…

  • Multumesc Floriana…:)
   Daca noi nu ne dam bucurii atunci cine sa ne dea ?lumea care alearga dupa vise efemere….sau lupii imbracati in oi :( sau cine ???….
   Da e o datorie de crestin sa ne facem bucurii unii altora intr-o lume plina de probleme si incercari de toate felurile….
   si asta in masura timpului disponibil caci suntem chemati sa ne fim lumini ,sa nu avem griija de-ai nostrii, din familile noastre,de fratii nostrii necajiti de saraci de…fiecare stie in dreptul lui…
   Ma bucur ca sunt de folos postarile si nadajduiesc in calauzirea si binecuvantarea Domnului…MULTA SANATATE SI BINECUVANTARE!!!!

 2. Am ascultat si eu aceste frumoase cantari din copilaria credintei, amintindu-mi cu nostalgie de timpul cand am acceptat CREDINTA IN ISUS MANTUITORUL, fregventand biserica baptista , pe ascuns, fiindca parintii ortodocsi Ostasi ai Domnului , nu acceptau in ruptul capului ceea ce ei numeau pe atunci „ratacire „. O, ce mama de bataie am primit, cand , dupa mai bine de un an, au aflat ca ii trisez ( mergeam obligat cu ei la biserica ortodoxa, unde urcam in pod, locul unde era corul , si dupa cateva minute fugeam la biserica baptista din apropiere, de unde aveam grija sa ma intorc tocmai pe cand ieseau ortodocsii – ce bine ca aveau programul cu interval fix –asta pana cand s-a spart ulciorul .Dar in acest interval, Domnul Isus a facut sa tasneasca IZVORUL APEI VII astfel, nu am mai avut nevoie de ulcior !
  Si, ceea ce mi-a intrecut bucuria este faptul ca ambii parinti au trecut raul impacati cu Dumnezeu, primind botezul in Numele Domnului Isus Hristos, si prin acesta, au lepadat trinitatea

 3. http://www.yourmuze.fm/station/the-eagle-cry-radio-broadcast ,
  Asculta cantari crestine, e posibil sa le intelegi si sa iubesti si tu pe cei care le canta , dar mai mult pe A CELA CARUIA-I sunt adresate!

Lasă un răspuns

%d blogeri ca acesta: